Bestill time online - klikk her

 

 

kunde, navn

Ansiktsbehandlinger

 • Hudanalyse

  0,00 kr.

  Dette er komplett analyse av din hudtype og hudtilstand. Dette kan bestilles som en egen 15 minutters behandling. Du får hjelp og veiledning til hvilke produkter og eventuelt salongbehandlinger som passer til din hudtype. Denne behandlingen gjør vi gratis som en god service til våre kunder. Du trenger ikke booke dette dersom du har bestillt hudpleietime.

  Book nå
 • Dyptgående Scanning av huden( kun i avd Nydalen )

  350,00 kr.

  Ved scanning av huden vil man se dypere i hudlagene og avdekke blant annet pigmenteringer og sprengte blodkar. Slik kan vi kan gi bedre tilpassede salongbehandlinger og hjemmeregime.

  Book nå
 • RÅH Hudpleie 1 time

  765,00 kr.

  En klassisk dyprens som passer de aller fleste hudtyper. Behandlingen starter med rens etterfulgt av en peeling under damp. Utklemming foretas og behandlingen avsluttes med en maske tilpasset din hudtype og hudtilstand.

  Behandlingen blir etterfulgt av produktveiledning og eventuell anbefalt salongbehandling.

  Book nå
 • RÅH Signaturbehandling 90 min

  1.050,00 kr.

  Dette er en 90 min klassisk dyprens med ansikt- skulder og nakkemassasje i tillegg. Behandlingen starter med rens etterfulgt av en peeling under damp. Utklemming og ansiktsmassasje. Behandlingen avsluttes med en krem maske tilpasset hudtype og en delig skulder- og nakke massasje som virkelig får deg til å slappe helt av..
  Book nå
 • RÅH Spesialbehandling 90 min

  1.490,00 kr.

  Dette er en hudpleie behandling med total velvære. Vi vil skreddersy en behandling til dine behov, av utvalget fra Maystar og Ericson labratorie sine behandlinger. Du kan booke denne behandlingen i alle våre salonger, så hjelper vi deg med å finne den som er best for din hud og dine ønsker.

  Book nå
 • Venus Freeze Ansikt

  1.600,00 kr.

  FÅ DIN YNGRE HUD TILBAKE – OG FRYS TIDEN!
  Venus Freeze er en synergi av radiofrekvens (RF) og magnestiske pulser (MP ²) som trenger dyp ned i huden og øker dermed kollagen- og elastin produksjonen som fører til fastere hud og færre rynker.Sluttresultatet etter en kur ser etter ca 3 måneder. Tillegg for hals eller decolletè pr. behandling kr 490,–

  5 klipp - 6900 kr.
  Book nå
 • Venus Freeze Hals eller Decollete

  900,00 kr.

  HALS eller DECOLLETE, 30 min

  Book nå
 • Hudpleie Ericson DNA Vital

  1.490,00 kr.

  En vitaliserende og fuktighetsgivende behandling med helt rene ingredienser. Virker oppstrammende og nærende.

  Book nå
 • Hudpleie Ericson Energy Lift Contour

  1.490,00 kr.

  Dette er den ypperlige behandlingen for å markere ansiktets konturer etter tapt elastisitet som gir varig resultat allerede etter en kur. Gjør også ”gymnastikk for ansiktet” med Lipo Roller hver kveld. Ved å drenere huden daglig vil dette ha en svært oppstrammende effekt.

  Book nå
 • Hudpleie Ericson Feminity

  1.490,00 kr.

  En behandling som er kjempeflott for de som er i hormonell ubalanse. Behandlingen hjelper mot tørr og dehydrert hud som trenger å komme i balanse.

  Book nå
 • Hudpleie Ericson Fresh Caviar

  1.490,00 kr.

  En intens regenererende behandling spesiellt tilpasset for moden hud. Den tilfører huden mye fuktighet, næring og virker veldig oppstrammende.

  Book nå
 • Hudpleie Ericson Meso- Vit

  1.490,00 kr.

  Behandlingen har som formål å sluse inn aktive ingredienser i de dypere hudlag for et mest mulig effektivt resultat. Til dette brukes ulike apparater som brukes til å 'booste' huden med ulike vitaminer som bl.a. Vitamin E, C og A. Disse har hvert sitt spesifikke resultat som går på regenerering, lysning og beskyttelse av huden.

  Book nå
 • Hudpleie Ericson Novacid+

  1.490,00 kr.

  Behandling med 9 forskjellige fruktsyrer. En ekstremt virkiningsfull hudpleie som føles og gir resultat etter første behandling. Den er veldig fin på hud med arr, rynker, pigmentflekker, keratenansamlinger, uren og gusten hud. Denne behandlingen passer ikke for deg med en sensetiv hud.

  Book nå
 • Hudpleie Ericson Supreme DHE.Age

  1.490,00 kr.

  En perfekt anti-age behandling for kvinner fra 40 og oppover, forebygger og gjenoppbygger. DHE-A og de andre virkestoffene får fart i en svinnende cellemetabolisme og gjenoppbygger et markert ansikt. Vidunderlig behandling for å revitalisere huden.

  Book nå
 • Hudpleie Maystar Caviar Intensiv Mask

  1.490,00 kr.

  Behandling med svært oppstrammende effekt takket være kaviarekstrakter og andre ingredienser som virker sammen for å stimulere cellefornyelsen. Masken øker blodgjennomstrømingen og gir mye fuktighet, huden blir mykere og får et fastere utseende.

  Book nå
 • Hudpleie Maystar Oil-Balance Care

  1.490,00 kr.

  En utrolig effektiv rensende behandling for uren hud. Svært behandlende på akne og tilstoppede porer. Renser i dybden uten å tørke ut huden.

  Book nå
 • Hudpleie Maystar Sensetiv

  1.490,00 kr.

  En nydelig beroligende behandling for alle hudtyper som er stresset, og spesielt for den sensitive hudtypen. Den unike sammensetningen av beroligende ingredienser gir en vedvarende følelse på huden.

  Book nå
 • Hudpleie Maystar Synergy Lift

  1.490,00 kr.

  En svært eksklusiv lifting- behandling med umiddelbar løft i huden. Setter i gang cellefornyelsen, næringsopptaket og avfallsutskillelsen.

  Book nå
 • Hudpleie Ericson Botu - Vip

  1.490,00 kr.

  Dette er en revitaliserende behandling som jobber med mimikklinjene og rynker. Huden føles myk, og glatt etter behandling. Passer alle hudtyper som har linjer og rynker eller de som vil forebygge dem.

  Book nå
 • Hudpleie Ericson Hydra Clinic

  1.490,00 kr.

  Er en behandling som passer til dehydret og tørr hud. Den jobber både med fuktighet og lipid produksjonen.Tørrhets rynker forsvinner og du får en silkemyk hud.

  Book nå
 • Hudpleie Ericson Skin Perfection

  1.490,00 kr.

  Skin Perfection behandling er fin til en hud med ujevn farge og pigmentering hvor resultatere er synlige umiddelbart. Dette er en kur hvor det vil være avgjørende med flere behandlinger på rad, og etter noen få uker vil resultatene være enda mer synlige.

  Book nå
 • Hudpleie Hydradermie

  1.490,00 kr.

  Dette er en ansiktsbehandling som renser huden i dybden, og som etterpå gjør huden fullt mottakelig for de hudpleieprodukter som matcher hudens behov. Behandlingen omfatter både ansikt, hals og dècolletè. Fuktighetsbalansen økes markant samtidig som huden renses og stimuleres ved at vi sluser inn naturlige aktive ingredienser tilpasset den enkeltes hudtype. Dobbelt ioniseringsteknikken gir et effektivt resultat fordi behandlingen utføres med både + og – svakstrøm i hvert av de to rulle- og kuleelektroder, som gjør at de naturlige aktive ingrediensene trenger ned i dypere hudlag og kan virke på cellenivå og på den måten booster de nye hudceller med energi, oksygen og næring.

  Book nå
 • Hudpleie Maystar Satin Expression

  1.490,00 kr.

  Satin Expression er en effektiv behandling som eliminerer rynker uten bruk av mikroinjeksjoner. Behandlingen minsker linjer i huden og motvirker synligheten og utviklingen av rynker. Tilfører huden masse fuktighet og gjør huden glatt og myk.

  Book nå