BEHANDLINGER OG PRISER

Massasje og kropps­be­hand­linger

Ryggrens m/maske. 795,-

Rens, peeling, damp, utklem­ming og leire­maske.

Body scrub m/dødehavsalt. 675,-

Her fjerner vi de døde hudcel­lene m/salter fra Døde­havet. Huden blir myk og du får en flott glød. Kropp­spe­eling er spesielt fin å ta før en skal sole seg, slik at brun­fargen blir jevnere og sitter lengre.

Body deluxe behand­ling gjøres kun i Nydalen på Metro (120 min). 1700,-

GJØRES KUN NYDALEN OG METRO. I denne behand­lingen er det deilig peeling, maske ‚varme innpak­ning og massasje. Du vil etter behand­lingen ha en følelse av renhet og velbehag. Huden blir klar og får en myk og silke­aktig over­flate. Dette er behand­lingen for deg som vil unne seg full luksus.

Body LDG cellu­litt­be­hand­ling. 680,-

LDG- 4 er et apparat som brukes i cellu­litt­be­hand­ling. Den virker slan­kende på mage, rompe, lår og armer. Den hjelper lymfe­dre­na­sjen, hovne ben og livløs hud som har tapt elas­ti­sitet. Den har også fine resul­tater på dårlig blod­sir­ku­la­sjon.
Vi gir deg også kost­holds­tips samt enkel trenings­vei­led­ning. Pakken inne­holder 11 behand­linger, hvor den 11. er gratis.
 Behand­lingen anbe­fales 2 ganger i uken, og vi skred­dersyr en indi­vi­duell behand­ling til hver kunde. Kur kr 6800,- KUN I NYDALEN

Massasje rygg/nakke. 490,-

En 25 min dypt­gå­ende massasje som løser opp stive muskler og øker blod­sir­ku­la­sjonen.
 Klippe­kort på 10 ganger kr 3900. (Klippe­kort varer i 2 år, og er ikke refun­der­bart. Det er ikke mulighet for å utsette/forlenge det)

Massasje aroma 1 time. 885,-

Aromamas­sasje er en lett kropps­mas­sasje med eteriske oljer.

Massasje klas­sisk 1 time. 985,-

En dypt­gå­ende kropps­mas­sasje som løser opp stiv musku­latur og øker blod og lymfe­sir­ku­la­sjonen.

Massasje klas­sisk 90 min. 1350,-

En dypt­gå­ende massasje som løser opp stive muskler og øker blod­sir­ku­la­sjonen. Dette er en massasje hvor du også får hode­bunn og ansikts­mas­sasje.

Bestill time online her eller ring oss på tlf. 22020100

TIMEBESTILLING