Nyheter og tilbud2018-05-29T10:58:00+00:00

NYHETER OG TILBUD

Høst­kam­panje – Glowing skin

Hei alle sammen!

Ønsker du å få tilbake glød og fukt i huden? Test ut vår kombi­na­sjons­be­hand­ling med Volite fra Juvederm, og dermapen. Disse to behand­lin­gene i kombi­na­sjon gir fantas­tiske resul­tater, og kan forbedre nesten alt av hudpro­ble­ma­tikk!

Volite er en filler som inne­holder hyaluron­syre. Dette er et stoff vi har naturlig i huden vår fra før, og som er med smøre huden fra innsiden og ut. Hyaluron­syre forbedrer fukt­ni­vået i huden, gir fylde og styrke til binde­vevet, samtidig som det styrker hudkva­li­teten.

Volite gir deg en spen­stig og ny hud. Produktet er med på å forbedre hudens over­flate, samtidig som det jevner ut fine linjer og etter­later huden en fin og sunn glød. Volite kan bidra til å forbedre arr og jevne ut hudstruk­turen. Det er også en populær behand­ling når det kommer til strekk­merker og cellu­litter på kroppen, og kan helt fint også brukes på hals, bryst og hender om man ønsker det.

Dermapen er en avan­sert micro­­ne­ed­­ling-behand­­ling som består av flere nåler som pene­terer huden. Behand­lingen kan være noe ubeha­gelig, men er rela­tivt smertefri. Dermapen redu­serer rynker og linjer, samtidig som det gir en yngre og fastere hud. Dermapen er med på å repa­rere skader i huden og er fantas­tisk når det gjelder solskadet hud, arr og akne. Man kan se synlige resul­tater alle­rede etter en behand­ling og du kan helt fint gå på jobb dagen etter. De aktive virke­stof­fene som kombi­neres med Dermapen avhenger av hva du ønsker og jobbe med, og hvilke resul­tater du ønsker å oppnå.

Akkurat nå tilbyr vi en høst­kam­panje på kombi­na­sjons­be­hand­ling med Volite og Dermapen. Behand­lings­re­gimet starter med en behand­ling med Volite 2ml, etter­fulgt av Dermapen tre uker etter. Dette gir ikke bare et raskere resultat, men også et mer synlig resultat!
Huden din kommer til å gløde etterpå!

Hva du ønsker å behandle er helt opp til deg, enten det er grove porer, gusten hud, arr, akne eller hva enn det måtte være.

Kom gjerne til en ufor­plik­tende konsul­ta­sjon så vi kan snakke litt sammen og skred­dersy et hudpro­gram tilpasset akkurat DEG og din hudtype.

Pakke­pris på 2 ml og en behand­ling med Dermapen er kr 7.000,- (førpris 8.900,-).
Behand­lin­gene deles opp i to beta­linger, og hver av behand­lin­gene utføres med tre ukers
mellomrom for best mulig resultat.

Tilbudet varer ut oktober!

VELKOMMEN TIL OSS!
Hilsen
Eva, Kosme­tisk syke­pleier v/RåH

Pin It on Pinterest