Hva er brow lamination?

Er du en av dem som jakter de perfekte brynene som passer akkurat til deg og ditt ansikt? Da er det mange veier dit: for eksempel napping, voksing, thre­ading, micro­bla­ding etc. Den siste tiden har det derimot vært en trend innen bryn som har tatt av: brow lami­na­tion, eller bryns­la­mi­ne­ring på norsk!

Behand­lingen er perfekt for deg som har hår som gror i forskjel­lige retninger, ikke vil legge seg pent, har hull i formen på brynene dine, eller for deg som ønsker en velstelt og gredd look.

Om du ønsker deg «feather look» på brynene dine er dette behand­lingen for deg, resul­tatet gjør øyen­bry­nene fyldi­gere og mer fluffy, og for første gang kan man få sine natur­lige bryn til å se fyldi­gere ut uten å ty til dras­tiske steg som perm­a­nent makeup. Det blir litt som da man oppdaget vippe­løft, og så at det endelig hadde kommet et alter­nativ som så mye mer naturlig ut enn vippeextensions.

Hvis du har hår gjennom hele brynet, men ikke fylden eller formen du ønsker deg, kan brow lami­na­tion enkelt fikse det. Det er lite strev og vedli­ke­hold som kreves hjemme, annet enn at de burde børstes på plass morgen og kveld, og helst etter dusj.

Vi anbe­faler at man ikke har nappet/vokset brynene sine ca 2–3 uker før behand­lingen utføres for best mulig resultat, og slik at vi enkelt kan tilpasse formen til deg og ditt ansikt.

Resul­tatet av behand­lingen varer i 6–8 uker, og for best mulig hold­barhet anbe­faler vi alltid at man vedli­ke­holder hjemme med pleiende bryns­serum. Etter behand­lingen er det også viktig at man ikke får vann, sminke eller annen fuktighet på brynene sine de neste 24 timene da dette er tiden det tar for behand­lingen å sette seg.

Les mer om brow lami­na­tion her.

TIMEBESTILLING