FACE MIST:
Hvorfor trenger du en ansikts­mist og hvordan brukes den?

Husker du da du var barn, og det du hadde mest lyst til å gjøre på varme sommer­dager, var å løpe gjennom den første spre­deren du kunne finne? Den voksne versjonen av denne følelsen er en ansikts­mist. Du trenger en face mist til å bidra til å øke hudens glød ved å hjelpe huden med å absor­bere gode ingre­di­enser som pleier huden din.

En ansikts­mist er det perfekte lille ekstra­pro­duktet du kan ha i din daglige rutine, når du føler for å freshe opp ansiktet, oppfriske eller tilføre fukt uten å ødelegge sminken din! I filmer ser du ofte folk spruter vann i ansiktet for å bli vekket eller kvikne til. Men det høres ikke så hyggelig ut, gjør det?

Selv om du føler deg helt frisk, kan en ansikts­mist også være nyttig når huden din føles tørr. En rask misting kan gi tørr hud det ekstra boostet den trenger. Dette er spesielt nyttig i de kalde vinter­må­ne­dene når huden har en tendens til å bli kjedelig. Det er også perfekt for deg som er student eller jobber inne med ventilasjon

Hvordan bruker du en facial mist?

Det er så enkelt! Bare spray misten på ren hud morgen og natt før du bruker fuktig­hets­krem og etter behov i løpet av dagen (vanligvis skal ansikts­mister ikke forstyrre sminke).

Misten vi har å anbe­fale deg er:

Hydrovect O2 Essential Oxygen Mist

Hydro­vect O2 Essen­tial Oxygen Mist

  • En inten­sivt fuktig­hets­gi­vende og forfris­kende spray som er essen­siell til en tørr og dehydrert hud. Tilfører huden en forfrisket, ny energi.
  • Godt egnet å bruke etter en dag ute i solen. Passer godt til menn, særlig til bruk etter barbe­ring. Har en avgif­tende effekt og passer dermed godt til bruk før kroppsbehandlinger.
  • De aktive ingre­di­en­sene består av sjøkamo­mille, plank­toneks­trakt og ribose.

Sensitive Invigorating Thermal Spring Water

Sensi­tive Invi­gora­ting Thermal Spring Water

  • Dette er et svært forfris­kende ansikts­vann. Som synlig redu­serer rødhet og irri­ta­sjoner i huden. Den gir en svært ren og beha­gelig følelse på huden.
  • Den gir en svært ren og beha­gelig følelse på huden.
  • Egner seg best til en svært sensitiv, tørr og under­er­nært hudtype- også med rosacea.

Esse Sensitive Toner

Esse Sensitiv Toner

Denne toneren for sensitiv hud inne­holder probio­tiske ekstrakter og prebio­tisk næring for å støtte et balan­sert hud-mikro­biom. Milde og fuktig­hets­gi­vende ingre­di­enser forbedrer hudens fuktighet.

Esse Toner

Esse Toner

Esse Toner full­fører rense­prossesen med aktive ingren­di­sener som revi­ta­li­serer, beskytter og forbedrer hudens tekstur.

Esse Toner Plus

Esse Toner Plus

Esse Toner Plus inne­holder Esse Biome +-tekno­lo­gien, en unik kombi­na­sjon med viten­ska­pe­lige frem­skritt innen probio­tika. Denne bedrer balansen av guns­tige mikrober på huden, som lærer opp hudens immun­system og gir en bedre barriere funksjon.