FACE MIST:
Hvorfor trenger du en ansikts­mist og hvordan brukes den?

Husker du da du var barn, og det du hadde mest lyst til å gjøre på varme sommer­dager, var å løpe gjennom den første spre­deren du kunne finne? Den voksne versjonen av denne følelsen er en ansikts­mist. Du trenger en face mist til å bidra til å øke hudens glød ved å hjelpe huden med å absor­bere gode ingre­di­enser som pleier huden din.

En ansikts­mist er det perfekte lille ekstra­pro­duktet du kan ha i din daglige rutine, når du føler for å freshe opp ansiktet, oppfriske eller tilføre fukt uten å ødelegge sminken din! I filmer ser du ofte folk spruter vann i ansiktet for å bli vekket eller kvikne til. Men det høres ikke så hyggelig ut, gjør det?

Selv om du føler deg helt frisk, kan en ansikts­mist også være nyttig når huden din føles tørr. En rask misting kan gi tørr hud det ekstra boostet den trenger. Dette er spesielt nyttig i de kalde vinter­må­ne­dene når huden har en tendens til å bli kjedelig. Det er også perfekt for deg som er student eller jobber inne med venti­la­sjon

Hvordan bruker du en facial mist?

Det er så enkelt! Bare spray misten på ren hud morgen og natt før du bruker fuktig­hets­krem og etter behov i løpet av dagen (vanligvis skal ansikts­mister ikke forstyrre sminke).

Misten vi har å anbe­fale deg er:

Hydrovect O2 Essential Oxygen Mist

Hydro­vect O2 Essen­tial Oxygen Mist

  • En inten­sivt fuktig­hets­gi­vende og forfris­kende spray som er essen­siell til en tørr og dehydrert hud. Tilfører huden en forfrisket, ny energi.
  • Godt egnet å bruke etter en dag ute i solen. Passer godt til menn, særlig til bruk etter barbe­ring. Har en avgif­tende effekt og passer dermed godt til bruk før kropps­be­hand­linger.
  • De aktive ingre­di­en­sene består av sjøkamo­mille, plank­toneks­trakt og ribose.

Sensitive Invigorating Thermal Spring Water

Sensi­tive Invi­gora­ting Thermal Spring Water

  • Dette er et svært forfris­kende ansikts­vann. Som synlig redu­serer rødhet og irri­ta­sjoner i huden. Den gir en svært ren og beha­gelig følelse på huden.
  • Den gir en svært ren og beha­gelig følelse på huden.
  • Egner seg best til en svært sensitiv, tørr og under­er­nært hudtype- også med rosacea.

Esse Sensitive Toner

Esse Sensitiv Toner

Denne toneren for sensitiv hud inne­holder probio­tiske ekstrakter og prebio­tisk næring for å støtte et balan­sert hud-mikro­biom. Milde og fuktig­hets­gi­vende ingre­di­enser forbedrer hudens fuktighet.

Esse Toner

Esse Toner

Esse Toner full­fører rense­prossesen med aktive ingren­di­sener som revi­ta­li­serer, beskytter og forbedrer hudens tekstur.

Esse Toner Plus

Esse Toner Plus

Esse Toner Plus inne­holder Esse Biome +-tekno­lo­gien, en unik kombi­na­sjon med viten­ska­pe­lige frem­skritt innen probio­tika. Denne bedrer balansen av guns­tige mikrober på huden, som lærer opp hudens immun­system og gir en bedre barriere funk­sjon.