Høst- og vinterhuden

Noe du sikkert kan kjenne deg igjen i, er at huden oppfører seg anner­ledes på høsten og vinteren. Ofte blir den dehydrert, grå og gusten, og noen får til og med kviser.

Det som i hovedsak skjer, er at luft­fuk­tig­heten minsker når høsten og vinteren kommer. Vi går fra kaldt klima ute til varmt og tørt klima inne. Dette fører til et større tap av fuktighet i huden og økning av talg­pro­duk­sjon. I over­gangs­fasen kan dette føre til kvise­ut­brudd, men etter hvert som huden balan­serer seg vil dette bli bedre.

For å unngå dette anbe­fales det å bruke en fetere fuktig­hets­krem som beskytter hudbar­rieren på høsten og vinteren.

En ingre­diens man kan se etter er cera­mide. Dette er natur­lige bygge­steiner i huden vår og som hjelper til med å opprett­holde hudens fuktighet. Cera­mider etter­ligner hudens natur­lige bygge­klosser og passer derfor til alle hudtyper – selv hos de som lett får uren­heter og kviser. Cera­mider jobber også godt sammen med anti­ok­si­danter, retinol, niacinamid og peptider.

ceramide krem babor

Her er noen tips til gode hudpro­dukter for tørr og gusten hud:

Dr. Babor Pro Cera­mide Cream som inne­holder Cera­mider, beskytter hudover­flaten og tilfører cera­mider til huden. Cera­mi­dene matcher dine natur­lige bygge­steiner i huden og beskytter huden mot fuktig­hetstap. Huden føles ster­kere og oppleves glat­tere og jevnere. Den inne­holder ikke parfyme eller fargestoffer.

Dr. Babor Pro Cera­mide Concen­t­rate inne­holder også Cera­mider og hjelper til med å styrke hudbar­rieren mot fuktig­hetstap og ytre påvirk­ninger. Huden føles ster­kere og oppleves glat­tere og jevnere. Den inne­holder ikke parfyme eller fargestoffer.

Maystar Hydro­vect O2 Essen­tial Oxygen Cream er en krem som hjelper til med å bekjempe miljø­be­last­ning på huden og gir deg intens og dyp fuktighet samtidig som den roer ned.

Maystar Hydro­vect O2 Essen­tial Oxygen Repair Gel er en intensiv og repa­re­rende gel med serum-konsis­tens. Konsis­tensen er lett og god og gjør slik at serumet absor­berer kjapt. Denne passer fint for en dehydrert og gusten hud da den tilfører oksygen til celle­pro­duk­sjonen, plumper huden og fukter i dybden.

Ericson Femi­nity Revi­vi­scent Mask er en maske som gir dypt­gå­ende fuktighet til huden. Myk og kremete oppløser denne masken seg inn i huden og pakker den inn i mykhet og fuktighet. Du masserer den på ren hud på kvelden og lar den ligge på over natten.

Alle disse produk­tene finner du i alle våre avde­linger!

TIMEBESTILLING