Få brynene du alltid har ønsket deg!

Bryn har en veldig viktig rolle. De former og kontu­rerer ansiktet vårt og derfor er det så viktig å ha de så fine som mulig. I mange år har både kvinner og menn vært opptatte av bryn, og i mange år har også den ideelle bryns­formen forandret seg etter mote og stil. For mange år siden var tynne, buede bryn veldig inn, men som tiden forandrer seg forandrer også trender seg. Det er ingen fasit­svar på hva slags form bryn bør ha, men med hjelp av riktige instru­menter og metoder kan vi finne noe som passer enhver kunde.

Micro­bla­ding er en eksep­sjo­nell måte å få drøm­me­bry­nene som ser fine ut til enhver anled­ning. Micro­bla­ding er en semi-perm­a­nent behand­ling som varer i opp til fem år. Metoden er så enkel som å tegne på hårstrå med hjelp av et tynt blad som dytter pigmentet ned i dermis som er lærhuden, hudlag nummer to. Måten man tegner på hårstrå er ved å følge brynets natur­lige vekst­ret­ning. Bare etter to enkle behand­linger kan du oppnå ditt drøm­me­re­sultat! Den første timen er hoved­ar­beidet og andre timen er påfyll. Påfyll må skje etter en måned når huden har helet, da er det veldig enkelt å se hva som trengs å justeres hvis det er behov for det.

Måten vi finner din ideelle bryns­form er å se på ansikts­formen og golden proportion (Phi 1,618). Golden proportion er nøkkelen til hele behand­lingen! Den hjelper oss med å måle avstand mellom brynene, høyde og lengde slik at det blir ideelt med ansikts­formen din.

Hvorfor PhiBrows? Grunnen til at vi valgte akkurat PhiBrows er fordi vi ønsker å gi våre kunder et profe­sjo­nelt resultat med høy stan­dard. PhiBrows er ledende i verden innen micro­bla­ding og startet teknikken som forandret PMUs verden. Det var viktig for oss å tilby kundene våre gode produkter, både før, i og etter behandling.

Blogg, Råh, hudpleie, microblading