Vårhår møter sommerhår

Vinteren har vært lang og hard. Mange har sittet på hjem­me­kontor og det har vært lite tid og fokus på hår. Av forskjel­lige grunner har vi plut­selig funnet ut at det er altfor lenge siden vi var hos frisøren sist. Håret føles håpløst sprøtt og tørt. Hjelp! Hva skal man gjøre???

Redken All soft mega

Nå er det tid for å forbe­rede oss til sommer­se­song. De fleste av oss gleder seg veldig til sol, sommer, varme og bading. Uten riktig hjem­me­pleie blir det fort ekstra belast­ning for håret. Da er det viktig å gi håret både fuktighet og proteiner slik at det blir mer motstands­dyktig mot sommersol.

Det er ikke alltid like lett å finne ut hva håret ditt trenger. Her vil frisøren alltid hjelpe deg for å balan­sere hjem­me­pleie optimalt.

Redken Extreme

Perfekt fuktig­hets­pleie for grovt og tørt hår

Har du et skadet eller over­be­handlet hår trenger du og repa­ra­sjon og oppbyg­ging. Redken Extreme har fått mange nye og spen­nende produkter som kan tilpasses etter ditt behov og ønske. Husk å kure håret ditt regel­messig før sommeren. I Redken kurpro­gram finner du både de klas­siske krukke­ku­rene, som mange kunder «bare må ha», eller de nye Redken Mega-kurer som virker raskere og er en fullt virkende kur og balsam i samme tube. Disse er perfekte for deg som ellers synes at hårkur er innviklet og tar mye tid.

Forbered håret ditt til sommeren så kan du nyte solfylte sommer­dager med god samvittighet.

TIMEBESTILLING